måndag 24 december 2007

Det blev JUL......

Ursäkta vår dåliga uppdatering. Efter att flyttlasset gått fredagen den 7 december och vi tillbringat hela helgen med att städa vårt gamla hus var vi rätt trötta. Ett stort TACK till Inga-Maj, Håkan samt Helen som hjälpte oss städa. Måndagen den 10 december överlät vi vårt gamal hus till de nya ägarna och sedan dess har vi jobbat för fullt bägge två. Vi hade behövt några dagar extra ledigt bara för att packa upp kartonger. De senaste två veckorna har vi så gått vi orkat plockat upp och försökt ställa iordning. Vi återkommer med bilder från huset. Nu önskar vi er ALLA en Riktigt GOD JUL, med några nytagna bilder.
2007-12-22 Köttbullsfabriken
Jennifer trillar köttbullar.... ... likaså Joline. Det blir finfina köttbullar, runda och goda mycket bättre än mammas "tärningar".

2007-12-23 Lite gröt till Tomten

Jennifer och Joline ställer ut gröt till Tomten........ men vad är detta. Det är väl inte Tomten som äter den här gröten. Han får nog gå hungrig härifrån. Undra jag om han då kommer med några julklappar inatt?
Jag hörde några underliga ljud inatt och se vad jag hittade under granen. Tomten fick lite gröt ialla fall och han lämnade några julklappar. Goliat vaktar dem.
Detta är några utav de julkappar jag hittade under granen. Joline har gjort dem på dagis. Hon får nog hjälpa Tomten att tyda vem som skall ha vilken julklapp.

Inga kommentarer: